MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 08. 10. 2021.

Izrada bookmarka od papira

Iris Aurora izrađuje bookmarkIris Aurora izrađuje bookmarkU petak, 8. X. 2021. godine, u prostorijama "Oaze", održana je dječja radionica izrade bookmarka od papira. Bila je to druga radionica u sklopu projekta "Prevencija nasilja kroz igru i zabavu", koji financira Grad Beli Manastir.

Kao što i naslov članka kaže, zadatak je bio izraditi bookmark od papira. Papir se prvo izreže u kvadratni oblik, a zatim savija u oblik kutnog bookmarka. Nakon oblikovanja, slijedilo je ukrašavanje, za što se inspiracija potražila na Internetu.

Izrađeno je nekoliko bookmarka koji mogu biti i lijep poklon. To je primjer kako se od malo materijala, koji uglavnom svi imamo kod kuće, mogu izraditi praktični predmeti, a ujedno se i zabaviti u slobodno vrijeme.

Nakon izvršenog zadatka, kako je bilo još inspiracije, izrađen je i jedan minijaturni akvarij od plastičnog oka. Zadivljujuće je kako djeca imaju inspiracije za kreativno izražavanje.

Na radionici je sudjelovala Iris Aurora. Ostalih kreativaca nije bilo, možda ih je kiša uspavala. Radionicu je vodila "Oazina" zaposlenica Sandra.

Pozivaju se sva zainteresirana djeca da dođu petkom u "Oazu" na radionice. Kako je i do sada već pisano, radionice petkom odvijaju se u sklopu dva projekta koje financira Grad Beli Manastir: "Prevencija nasilja kroz igru i zabavu" i "Ekopatrola". Ovisno o vremenskim prilikama i inspiraciji, radionice unutar ova dva projekta provodit će se naizmjenično, svaki petak od 17 do 19 sati.

S malo materijala i mašte...S malo materijala i mašte......nastaju zanimljive i originalne stvarčice...nastaju zanimljive i originalne stvarčice

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok