MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 16. 09. 2021.

Druženje starijih osoba

Ana, Klara, Mara i GretaAna, Klara, Mara i GretaU četvrtak, 16. IX. 2021. godine, održano je još jedno druženje u "Oazinom" dnevnom boravku, u vremenu od 16 do 18 sati, po programu "Dostojanstveno starenje", financiranom sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Druženje namijenjeno osobama starije životne dobi privuklo je, i ovoga puta, naše vjerne tri korisnice Klaru, Maru i Gretu na standardnu i omiljenu društvenu igru "Rummikub", kojoj se, već po navici, pridružila i "Oazina" zaposlenica Ana.

Dinamična igra s mnogobrojnim kombinacijama zaokupila je svu pažnju igračica tako da je vrijeme druženja brzo proteklo.

Naravno, i ovoga puta se uz igru, kavu i slastice pričalo o novostima u obitelji, početku školske godine, spremanju zimnice, novim receptima za kolače, a ispriča se tu i pokoji vic ili pokoja šala koji izazivaju smijeh i dobro raspoloženje, što i jeste smisao ovih druženja.

Pročitano 135 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok