MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 29. 12. 2020.

Informativna radionica Ureda za udruge (1)

Stela Fišer MarkovićStela Fišer MarkovićU utorak, 29. XII. 2020. godine, u 11 sati, počela je virtualna informativna radionica "Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice" u organizaciji Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. Radionicu su vodile Stela Fišer Marković i Iva Rašić, zaposlenice tog Ureda.

Radionicu je bilo moguće pratiti putem platforme za poslovnu komunikaciju Microsoft Teams te putem kanala na YouTubeu, na kojem je bilo stotinjak korisnika diljem RH. Tema radionice bio je Otvoreni trajni poziv istog naslova (referentna oznaka UP.04.2.1.11).

Voditeljica Odjela za strateško planiranje, programiranje i informiranje u Uredu za udruge Stela Fišer Marković pojedinačno je objašnjavala svaku stavku iz Poziva, naglašavajući više puta ono što je bitno i na što se mora paziti prilikom dostave projektnog prijedloga na navedeni Poziv.

Nažalost, tijekom virtualne radionice sudionici su bili svjedoci jakog potresa s epicentrom kod Petrinje, koji se dogodio u 12:20 sati. Tom prilikom voditeljica je ostala pribrana te je, budući da su potres osjetio u cijeloj Hrvatskoj, prekinula radionicu, uz napomenu da će sudionici biti obaviješteni o nastavku. Radionica je naknadno snimljena, a sudionici su obaviješteni da je mogu pogledali na YouTubeu. U snimljenom dijelu voditeljica je sve stavke prošla otpočetka, a viša stručna savjetnica Iva Rašić čitala je postavljena pitanja vezana za nejasnoće u uputama za prijavitelje i odgovarala na njih.

(Ovaj izvještaj napisala je Katarina Gaćina,
polaznica osposobljavanja za voditelja
izrade i provedbe projekata financiranih iz EU)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok