MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 19. 10. 2020.

"Nova znanja – nove prilike": Radionica za polaznike

U petak, 23. X. 2020. godine, s početkom u 11 sati, u sklopu projekta "Nova znanja – nove prilike" (kodni broj: UP.02.1.1.06.0082), za polaznike s područja Osječko-baranjske županije koji su pohađali program osposobljavanja Mirovna grupa Oaza održat će prezentacijsko-komunikacijsko-motivacijsku radionicu u gastronomsko-sportsko-kulturnom centru "SportHouse Osijek" (Trg Lavoslava Ružičke b.b.). Polaznicima će nakon radionice biti uručena uvjerenja o uspješno završenom osposobljavanju za voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU.

Inače, radionice o prezentacijsko-komunikacijsko-motivacijskim vještinama održat će se u četiri županije (u Vukovarsko-srijemskoj, Osječko-baranjskoj, Požeško-slavonskoj i Virovitičko-podravskoj), a provedbom radionica doprinijet će se motivaciji ciljanih skupina za aktivnijim sudjelovanjem na tržištu rada te će stečene vještine moći primijeniti u svom daljnjem životu i radu.

Projekt "Nova znanja – nove prilike", iz poziva "Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina" UP.02.1.1.06., provodi Udruga žena Vukovar u partnerstvu s Mirovnom grupom Oaza Beli Manastir, Centrom za podršku i razvoj civilnog društva Delfin iz Pakraca i udrugom "S.O.S – savjetovanje, osnaživanje, suradnja" iz Virovitice. Projekt je financiran sredstvima Europske Unije u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljuski potencijali 2014.–2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda u stopostotnom iznosu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok