MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 10. 01. 2020.

Igra koncentracije na "Oazinoj" dječjoj radionici

Izgleda lako, ali nije!Izgleda lako, ali nije!(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 10. I. 2020. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održana je prva u ovoj godini, a ukupno dvadeset sedma "Oazina" zabavna radionica za djecu. Za početak godine, nakon više božićno-novogodišnjih kreativnih radionica, odabrana je igra koncentracije. Za igru su pripremljene slike dlanova i stopala, koje je za početak trebalo obojati. Nakon toga krenulo je slaganje i lijepljenje slika na pod po određenom rasporedu: slike su postavljane kao tri susjedna polja, s tim da je naslagano dvanaest takvih redova, odnosno koraka.

Kad je sve polijepljeno na pod, krenula je igra. Zadatak je bio da prema postavljenim slikama djeca skaču, ali pravilno: ako je npr. u redu postavljena slika lijeve noge, lijeve ruke i desne noge, tako su onda mora stati na taj red. Igra ima dvanaest različitih koraka, koje je trebalo pravilno i što brže proći. Zvuči lagano, ali nije. Jako je lako zbuniti se i u brzini na sliku postaviti pogrešnu nogu ili ruku.

Na radionici je sudjelovalo osmero djece. Nakon ponavljanja igre nekoliko puta, pred kraj radionice održano je natjecanje za petero djece (neki su morali ranije otići!). Na natjecanju su sudjelovali Antonio, Dario, Fran, Sara i nova djevojčica Rebeka. Borba za prvo mjesto odigrala se između Antonija i Frana, u kojoj je nakon više ponavljanja pobijedio Fran. Svi učesnici su uspjeli doći do kraja. Najvažnije je da nema ljutnje i da su se djeca dobro zabavila. Osim natjecatelja, na radionici su još sudjelovali: Franka, Lora i Ognjen.

Radionice će se i dalje održavati svaki petak od 18 do 20 sati. Ovu radionicu je, kao i do sada, vodila Sandra Kušenić.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok