MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 10. 12. 2019.

Javna tribina "Prepreke ostvarivanju prava na rad"

Nikolina Zec, Ženska udruga 'Izvor'Nikolina Zec, Ženska udruga 'Izvor'U utorak, 10. XII. 2019. godine, s početkom u 11 sati, u Hotelu Waldinger u Osijeku održana je javna rasprava na temu "Prepreke ostvarivanju prava na rad". Javna rasprava održana je u okviru projekta "POKRENI" koji Ženska udruga "Izvor" iz Tenje provodi u partnerstvu s Udrugom gluhoslijepih osoba Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije (UGsGO) i s Gradom Osijekom.

Višnja Ljubičić, pravobraniteljica za ravnopravnost spolovaVišnja Ljubičić, pravobraniteljica za ravnopravnost spolovaVeselinka Kastratović, Udruga 'JA KA'Veselinka Kastratović, Udruga 'JA KA'Nakon pozdravnih riječi predsjednice "Izvor" Mirjane Herceg i moderatorice javne rasprave Ksenije Čugalj, program javne rasprave bio je ovakav:

  1. Predstavljanje provedba projekta "OKRENI" – Nikolina Zec, Ženska udruga "Izvor"
  2. Predstavljanje rezultata fokusnih grupa na temu poteškoća pri zapošljavanju – dr. sc. Silvija Ručević  i Mirta Ringsmuth
  3. Položaj žena na tržištu rada – Višnja Ljubičić, pravobraniteljica za ravnopravnost spolova
  4. Problemi s kojima se suočavaju žene pri izlasku iz nasilja – Ivana Sučić, B.a.b.e. Sigurna kuća VSŽ
  5. Ostvarivanje prava žene s tjelesnim oštećenjem na primjeru vlastitog iskustva – Veselinka Kastratović, Udruga žena oboljelih i liječenih od karcinoma jajnika "JA KA"
  6. Rasprava

Javna rasprava završena je razgovorom i osvježenje. Na javnoj raspravi bila je i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić.Učesnice i učesnici javne rasprave u OsijekuUčesnice i učesnici javne rasprave u Osijeku

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok