MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 09. 11. 2019.

"Oaza" na Sajmu udruga i OPG-ova

'Oazin' štand: Sandra, Vesna, Ana i Jelisavka'Oazin' štand: Sandra, Vesna, Ana i Jelisavka(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje, ovdje i ovdje-BaranjaMedija)

U subotu, 9. XI. 2019. godine, s početkom u 10 sati, na belomanastirskom Trgu slobode organiziran je Sajam udruga i OPG-ova povodom Dana Grada Belog Manastira s ponudom domaćih i ekoproizvoda i suvenira. Na sajmu je učestvovala i Mirovna grupa Oaza, izloživši na svom štandu suvenire i rukotvorine izrađene na "Oazinim" likovno-kreativnim radionicama, koje se održavaju ponedjeljkom i utorkom u Društvenom centru od 18 do 20 sati.

Štand je aranžirala "Oazina" aktivistica Ana Jeličić, a na njemu su, uz Anu, dežurale "Oazina" volonterka Jelisavka Brnjevarac te zaposlenice Vesna Nedić i Sandra Kušenić. Istog dana i na istom mjestu, ali s početkom u 12:30 sati, Grad Beli Manastir organizirao je druženje s građanima uz konzumaciju gastroponude, tj. graha s mesom (i tijestom po izboru) za sve "zainteresirane" građane, kojih je bilo zaista mnogo. 400 litara graha već po (dobroj) tradiciji skuhali su i besplatno građanima podijelili članovi i članice Mađarske kulturne udruge "Pélmonostor".

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok