MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 02. 08. 2019.

"Oazina" enigmatska zabavna radionica

Zabavna radionica za djecu posvećena enigmaticiZabavna radionica za djecu posvećena enigmatici(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 2. VIII. 2019. godine, u zajedničkom prostoru Društvenog centra, usprkos katastrofalnim vremenskim uvjetima u obliku strašnog pljuska, održana je deveta zabavna radionica za djecu. Međutim, prije početka radionice, izazov je bio kako da vjerni sudionici na radionicama: Dorotea, Franka, Matko i njihova mama, izađu iz automobila, a da skroz ne pokisnu.

Na brzinu su im pripremljene male kabanice od vreća za smeće te su uspjeli doći suhi na radionicu. Oni, inače, dolaze iz Topolja pa bi bilo besmisleno da su se vratili kući jer je baš tad obilan pljusak zahvatio Beli Manastir. Na radionicu se naknadno uključio i Borna, koji je s majkom došao kad je kiša prestala. Na radionici je još sudjelovao i Ognjen iz Belog Manastira.

Tema radionice bila je enigmatika. Djeci su ponuđeni razni izazovi: bojanke s brojevima, slikovne križaljke, sudoku i razlike. Djeca su prema vlastitom raspoloženju birala zadatke i najveći interes bio je za bojanke i traženje razlika. Djeca su se dobro zabavila, a neke zadatke radili su i u paru, po vlastitim željama. Ovaj put djeci su se priključile i mame te su rješavale ono što ih je zanimalo. Ipak, ostalo je još puno neurađenih zadataka, koji ostaju za neki drugi put.

Zadaci su, uz dozvolu vlasnika autorskih prava, uglavnom preuzeti s web-stranice https://www.artrea.com.hr, na kojoj se mogu pronaći brojni veoma zanimljivi enigmatski zadaci za djecu.

"Oazine" zabavne radionice za djecu održavaju se u sklopu projekta "Nasilje baš nije fer", financiranog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Radionicu je vodila Sandra Kušenić.

Pročitano 500 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok