MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 14. 04. 2019.

"Oaza" na Proljetnom vašaru u Karancu

Ana Jeličić i Dubravka SimendićAna Jeličić i Dubravka Simendić(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 14. IV. 2019. godine, održan je Proljetni vašar u Karancu. Vašarskoj gužvi od šezdesetak štandova priključila se i "Oaza" sa svojim šarenim štandom, za kojim su bili volonteri Dubravka Simendić i Ljubomir Jeličić i "Oazina" aktivistica Ana Jeličić.

Vašarska ponuda već je tradicionalno bogata raznovrsnim proizvodima, kao i posjetiteljima, kojima nije bilo lako odlučiti se što bi prvo pogledali: da li maštovite rukotvorine, neobične starine, prekrasno cvijeće ili pak kušali razne ukusne baranjske delicije: kobasice, čvarke, sireve i nadaleko poznata vina, uz veselu svirku.

Ne smije se zaboraviti ni izbor najveće table slanine, koja je ove godine težila nevjerojatnih – 194 kilograma. Zaista nešto nesvakidašnje! Sve u svemu na vašaru je bilo za svakoga po nešto, tako da su svi, i pored hladnog vremena i dosadne kišice, bili zadovoljni. Tako i "Oaza", koja je na svom štandu izložila i pokazala djela svojih vrijednih kreativki.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok