MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 21. 03. 2019.

Javno čitanje poezije u Belom Manastiru

Prvo javno čitanje poezije u Belom ManastiruPrvo javno čitanje poezije u Belom ManastiruU četvrtak, 21. III. 2019. godine, s početkom u 11 sati, na Trgu slobode u Belom Manastiru održano je javno čitanje poezije, čime je obilježen Svjetski dan poezije, kojega je proglasio UNESCO 1999. godine.

Knjige na poklon posjetiocimaKnjige na poklon posjetiocima

Glumci Gradskog kazališta Beli ManastirGlumci Gradskog kazališta Beli ManastirJavno čitanje poezije organizirali su Centar za kulturu (ravnatelj Edo Jurić) i Ogranak Matice hrvatske u Belom Manastiru (predsjednik Petar Tokić), uz potporu Grada Belog Manastira. Poeziju su čitali glumci Gradskog kazališta Beli Manastir (Laura Lamza, Mia Gal, Igor Farkaš, Daniela Taslidžić Herman, Mia Tomšić i Laura Baksa – na trećoj slici), a čitanje je bilo "isprekidano" glazbenim brojevima.

Osim čitanja poezije, dijelile su se i pjesničke knjige raznih autora. Svi prisutni mogli su uzeti knjigu po vlastitom izboru. Javno čitanje poezije organizirano je u Belom Manastiru prvi put pa odaziv građana nije bio velik, ali je bilo posjetilaca koji su odslušali svu poeziju.

Na javnom čitanju poezije bila je i "Oazina" zaposlenica Sandra Kušenić.

(Plakat i poziv: OVDJE;
vijesti u "Glasu Slavonije" i na web-portalu Radio-Baranje)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok