MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 08. 02. 2019.

Redovna izborna sjednica "Oazine" Skupštine

Radno predsjedništvoRadno predsjedništvoU petak, 8. II. 2019. godine, s početkom u 18 sati, u zajedničkom prostoru Društvenog centra održana je redovna izborna sjednica Skupštine Mirovne grupe Oaza. Sjednicu je vodila Ana Jeličić, u radnom predsjedništvo bile su Ljubica Buha i Savica Vujatović, a zapisničarka je bila Sandra Kušenić. Sjednici je prisustvovao 21 od ukupno 28 članova.

Nakon usvajanja dnevnog reda, koji je imao devet točaka, krenulo se s daljim radom. "Oazina" direktorica Vesna Nedić podnijela je narativni i financijski izvještaj za 2018. godinu, koji su jednoglasno usvojeni. Potom su, zbog isteka mandata, razriješene direktorica, predsjednica i članice Upravnog odbora.

Dosadašnja direktorica Vesna Nedić, ujedno i "Oazina" projekt-koordinatorica, istaknula je da je na tom odgovornom mjestu već 10 godina, dok kao projekt-koordinatorica radi već 17 godina, i izrazila želju da se povuče s mjesta direktorice i da se pronađe neka druga osoba koja će nastaviti obnašati tu funkciju. Iako već ima uvjete za mirovinu, spremna je još jednu, a ako je potrebno i dvije godine maksimalno pomoći osobi koja bi se prihvatila mjesta direktora/ice.

No, nitko od zaposlenika nije htio prihvati kandidaturu za tu odgovornu funkciju pa je dosadašnja direktorica, na prijedlog Upravnog odbora, ipak prihvatila novi mandat na neki prijelazni period (ili do pronalaska neke druge opcije). Poslije toga jednoglasno su izabrani novi organi upravljanja: Vesna Nedić za direktoricu, Jadranka Kuduz, Stela Stanojević, Ana Jeličić, Jasna Petrović i Sofija Petrović za članice Upravnog odbora te Jasna Petrović za predsjednicu Skupštine / udruge "Oaze" i po funkciji predsjednicu Upravnog odbora.

Članice i članovi Skupstina Mirovne grupe OazaČlanice i članovi Skupstina Mirovne grupe Oaza
Nakon službenog dijela, koji je završen u 19:15 sati, uslijedilo je druženje uz zakusku.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok