MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 13. 01. 2013.

Anketiranje Zakladinih korisnika

Sabina Rončević, Savica Vujatović, David Maleta, Vesna NedićSabina Rončević, Savica Vujatović, David Maleta, Vesna NedićU ponedjeljak, 14. I. 2013. godine, s početkom u 11 sati, u prostorijama Mirovne grupe Oaza u Belom Manastiru održan je sastanak Davida Malete, volontera-anketara "Slagalice" - zaklade za razvoj lokalne zajednice iz Osijeka, s "Oazinim" aktivisticama Stelom Fabijan i Vesnom Nedić te s "Oazinim" korisnicama Sabinom Rončević i Savicom Vujatović. Cilj sastanka bio je da se popune Zakladini upitnici koji su namijenjeni korisnicima Zakladinih sredstava u posljednjih pet-šest godina.

Naime, "Oaza" je 2009. godine, na natječaju za građanske inicijative "Naš doprinos zajednici", od zaklade dobila financijska sredstva za projekt "Sajam udruga Baranje 2009."

Anketar je svakoj anketiranoj osobi posebno postavljao pitanja, a ona su se odnosila na Sajam udruga gledano iz kuta osoba koje su ga organizirale i osoba koje su tada bile korisnice, u ovom slučaju "Oazine" volonterke. Potom su slijedila pitanja o tome da li se nastavilo s tom aktivnošću, da li je ona prepoznata u zajednici i sl.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok