MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 12. 12. 2012.

Poziv na okrugli stol o ljudskim pravima

U utorak, 18. XII. 2012. godine, s početkom u 14 sati, u belomanastirskom Društvenom centru, Ulica J. Antala 3, održat će se

OKRUGLI STOL
"Ljudska prava – model rada na terenu"

Okrugli stol organizira Udruženje "Baranja" iz Bilja u partnerstvu s Mirovnom grupom Oaza iz Belog Manastira, kao jednu od aktivnosti koje se provode u okviru projekta "Važno je imati podršku", kojega financira Europska Unija te sufinancira Ured za udruge Vlade RH. U radu okruglog stola sudjelovat će članovi projektnog tima i timova podrške na terenu.

S ciljem da predstavimo provedene aktivnosti u protekle dvije godine i da predstavimo rezultate institucijama koje svojim radom direktno ili indirektno štite ljudska prava, pozivamo te institucije da pošalju svoje predstavnike koji će moći sudjelovati u radu okruglog stola.

Dnevni red:

  • Analiza prvog anketnog upitnika
  • Analiza drugog anketnog upitnika
  • Analiza rada timova podrške
  • Suradnja
  • Prijedlog novih metoda

Molimo da se sudjelovanje potvrdi do ponedjeljka, 17. XII. 2012. godine, do 14 sati, na telefone:
Udruženje "Baranja" – Jasna Petrović – 098-959-88-45 ili na e-mail baranja@inet.hr ili
Mirovna grupa Oaza – Vesna Nedić – 098-903-28-29.

Nadamo se da ćete prepoznati važnost teme i doprinos koji ovakvi projekti daju boljoj promociji i zaštiti ljudskih prava, kako žena tako i svih ostalih građana Republike Hrvatske.

Pročitano 1660 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok