MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 09. 12. 2010.

"Dobar izbor dvostruko vrijedi"

Lokal Omega u Belom Manastiru
Lokal 'Omega' u koji zalaze mladi

U četvrtak, 9. XII. 2010. godine, od 10:00 do 10:50 sati, a u organizaciji Centra za mir, nenasilje i ljudska prava Osijek, u belomanastirskom Društvenom centru održan je sastanak članova stručne skupine Vijeća za prevenciju za područje Grada Belog Manastira i belomanastirskih ugostitelja čije lokale posjećuju mladi. Iz Centra za mir, nenasilje i ljudska prava na sastanku su bili Nena Arvaj i Igor Đorđević, iz stručne skupine ravnatelj Gimnazije Veljko Frank i predstavnica "Oaze" Vesna Nedić, dok je od pozvanih ugostitelja došao jedino Srboljub Todorović, vlasnik "Omege". Ostali ugostitelji su se ili ispričali zbog nedolaska ("Jungle", "Green Pub") ili nisu odgovorili na poziv ("X").

Nena Arvaj i Igor Đorđević ukratko su predstavili akciju koju je stručna skupina predložila da se organizira s ugostiteljima povodom mjeseca borbe protiv ovisnosti. Po toj akciji, u određenim danima za jedan kupljeni bezalkoholni napitak (sok, čaj i kavu) mladima bi se besplatno ponudio još jedan sok koji će nabaviti Centar za mir. Akcija će se, uz slogan "Dobar izbor dvostruko vrijedi", provoditi od 17. XII. pa do isteka zaliha sokova (250 sokova po ugostitelju) i to u onim satima kad mladi najčešće dolaze u lokale (obično od 12-14 sati, nakon završetka prijepodnevne nastave u srednjim školama, te poslije 19 sati).

Pročitano 556 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok