MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 15. 10. 2010.

Medijski odjeci "Oazinog" pilot-projekta

Medijski odjeci Oazinog pilot-projekta
Članak iz Glasa Slavonije

U ponedjeljak, 4. X. 2010. godine, Mirovna grupa Oaza započela je s dostavom besplatnih toplih obroka za 46 socijalno ugroženih starijih osoba s područja Grada Belog Manastira. Radi se o tromjesečnom pilot-projektu, koji u cijelosti financira Grad Beli Manastir. Dva članka o tom projektu pojavila su se već istog dana na "Oazinoj" web-stranici (koji se mogu pročitati ovdje i ovdje), a sutradan (5. X) prijepodne, u vijestima Radija Baranja više puta je emitiran prilog o tom projektu, sa snimljenom izjavom "Oazine" projekt-koordinatorice Vesne Nedić. Tekst priloga postavljen je i na web-stranicu Radija Baranja (ovdje).

U srijedu, 6. X. 2010. godine, prilog o tromjesečnoj dostavi besplatnih toplih obroka za 46 Belomanastiraca emitiran je i u Dnevniku Narodnog radija (17-17:20 sati), također sa snimljenom izjavom Vesne Nedić. U obje izjave "Oazina" je projekt-koordinatorica ukratko objasnila o kakvom se projektu radi, tko ga financira, koliko će trajati, ima li šanse da se nastavi s tom aktivnošću i nakon tri mjeseca te kako su reagirale osobe koje dobivaju tople obroke.

Medijski odjeci Oazinog pilot-projekta
Faksimil članka iz Glasa Slavonije - gornji dio

Veliki članak Ivice Getta o "Oazinom" pilot-projektu objavljen je i u "Glasu Slavonije" za 7. i 8. X. 2010. godine pod naslovom "Starica zaplakala s objedom u rukama". Isti članak prenesen je i na web-stranicu "Glasa Slavonije" (može se pročitati ovdje).

Tjedan dana kasnije (15. X. 2010), članak pod naslovom "Topli obroci za 46 osoba" objavljen je i u zagrebačkom tjedniku "Novosti" (broj 565, str. 29; pdf-izdanje cijelog broja može se "skinuti" ovdje, a članak pročitati ovdje). Isti članak već s s datumom 14. X. 2010. prenesen je i na portal sutra.hr.

Na koncu, kratka informacija sa slikom objavljena je i na web-stranici Grada Belog Manastira u rubrici "Najnovije vijesti", a pod datumom 4. X. 2010.

Medijski odjeci Oazinog pilot-projekta
Faksimil članka iz Glasa Slavonije - donji dio
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok