MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 13. 01. 2023.

Sastavljanje i izrada sova na dječjoj radionici

Izrada sovi u tijekuIzrada sovi u tijeku(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 13.1.2023. godine, održana je "Oazina" dječja radionica. Ova aktivnost popraćena zabavom i kreativom počela je u 17 sati u Društvenom centru.

Tema radionice bila je sastavljanje i izrada sova.

U prvom dijelu radionice djeca su od gotovih dijelova trebala sastaviti sovu. Djeca su, iako su imala slikovne upute kako ju sastaviti, sastavila ju po svom nahođenju te su sovice ispale različite i prekrasne. Još jednom je dokazano da "dječja mašta radi svašta" jer taman kada su voditeljica Sandra i zaposlenica Dragana pomislile da se sova može sastaviti samo na jedan način, onaj opisan u uputama, djeca su pokazala da može na bezbroj načina.

Drugi dio radionice bio je nešto zahtjevniji gdje su Antonio, Rebeka, Relja, Vanja, Leon, Mario, Luka i Dorijan imali priliku biti još više kreativni. Zadatak je bio izraditi još jednu sovu, ali ovoga puta "od nule", gdje su dijelove morali izrezati sami. Na izbor su imali različiti papir u boji s raznim motivima. Dok su djeca izrezivala, voditeljica Sandra im je govorila o tome kako uštedjeti papir na način da zamišljene oblike režu s kraja papira, a ne iz sredine. Također, govorila je o ekologiji i kako nastaje papir te o tome kako ne treba narušavati prirodu i njen sklad. Djeca su, kao i na svakoj radionici, saslušala zanimljivo predavanje te pokušala usvojiti savjete.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok