MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 02. 08. 2022.

Završni radovi izrade slika

Gotove slikeGotove slikeU utorak, 2.8.2022. godine, usprkos nesnosnim vrućinama, održana je još jedna likovno-kreativna radionica u prostorijama "Oaze", po programu "Dostojanstveno starenje" financiranom sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Radionici su, pored voditeljica, zaposlenica Dragane i Ane, prisustvovale vrijedne korisnice, Mara, Anica, Jadranka, Jelisavka, Mirjana i Sanja, koje su, kako kažu, s nestrpljenjem iščekivale ovu radionicu budući da je ona nastavak prošlotjedne na kojoj je odrađen prvi dio likovno-kreativnog rada vezanog uz izradu prekrasnih slika, koje sada, završene i lijepo opremljene, odnosno uokvirene, mogu biti zavidan ukras na nečijem zidu ili komodi.

Korisnice su i ovoga puta pokazale veliku volju, elan, maštovitost i strpljivost što se na kraju i vidi iz završenih radova. Naravno da su se usput i zabavljale, pričom i šalom, kao i kuhanim kukuruzima kojima ih je iznenadila Jelisavka.

Sve u svemu, bila je to još jedna super radionica u "Oazinom" stilu. Vidimo se sljedeći utorak od 18 do 20 sati!

"Zaslađivanje" kukuruzom..."Zaslađivanje" kukuruzom......te zasluženi odmor u hladovini...te zasluženi odmor u hladovini

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok