MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 31. 05. 2022.

Izrada "Narukvica za Doris"

'Narukvice za Doris''Narukvice za Doris'Posljednjeg utorka u svibnju, 31.5.2022. godine, održana je još jedna redovna likovno-kreativna radionica po programu "Dostojanstveno starenje", Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Radionici su prisustvovale dvije zaposlenice "Oaze", Ana i Dragana, i sedam korisnica, Jadranka, Jelisavka, Mirjana, Anica, Kristina, Savica i Sanja, koje su za temu radionice  imale izradu narukvica od perli za humanitarnu akciju, koja će se održati sljedeće subote, 11.6.2022. godine, u sklopu "Oazinog" Sajma udruga Baranje, pod nazivom "Osmijeh za Doris".

Korisnice su se rado odazvale toj akciji i vrijedno nizale perlice da bi se napravio što veći broj lijepih, šarenih, oku privlačnih narukvica koje će se pod nazivom "Narukvice za Doris" naći na spomenutoj akciji gdje će privući posjetitelje koji će svojim prilozima doprinijeti boljitku malene Doris.

Naravno, uz rad je išlo i ugodno druženje korisnica koje se nisu vidjele tjedan dana, a vrijeme je to u kojem su se izdogađale razne stvari koje je trebalo "pretresti".

I tako, uz ćaskanje i rad, protekla je likovno-kreativna radionica utorkom koja se već niz godina održava od 18 do 20 sati.

'Kuća' je bila puna...'Kuća' je bila puna......pa se moralo 'raditi' u dvije prostorije...pa se moralo 'raditi' u dvije prostorije

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok