MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 27. 05. 2022.

Dječja radionica

Radionice se održavaju vaniRadionice se održavaju vaniSvakog petka, pa tako i ovog, 27.5.2022. godine, održana je dječja zabavna radionica s početkom u 17 sati. Zbog lijepog vremena radionice se održavaju vani, u dvorištu Društvenog centra.

Ovoga puta na radionici je prisustvovala samo muška ekipa: Relja, Vanja, Dario i Antonio. Kako oni nisu bili na prošloj radionici, dobili su za zadatak izraditi podmetače za lonce i držače za salvete od štipaljki koje su se radile prošlog petka. Bilo je tu razdvajanja štipaljki, bojanja, spajanja i lijepljenja. Neki su odlučili prvo obojati štipaljke pa tek onda spajati ljepilom, a neki obrnuto. U svakom slučaju pola posla je odrađeno, a druga polovica će se odraditi na sljedećoj radionici. Voditeljice radionice su bile Sandra i Dragana.

Dječje zabavne radionice održavaju se petkom od 17 do 19 sati.

Ovoga puta bila je...Ovoga puta bila je......samo muška ekipa...samo muška ekipa

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok