MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 28. 07. 2010.

Novi projekt koji pridonosi borbi protiv ovisnosti

Oazine zaposlenice
Dogovor o provođenju novog projekta

Dana 22. VII. 2010. godine objavljeni su rezultati natječaja Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti za projekte koji pridonose borbi protiv droge i svih oblika ovisnosti financiranih iz sredstava iz dijela prihoda od igara na sreću za 2010. godinu. "Oazin" projekt "Naučimo volontirati" apliciran je na područje E-1) prevencija ovisnosti kroz organizirano provođenje slobodnog vremena, neformalno obrazovanje, poticanje volonterstva, organiziranje edukacijskih seminara ili radionica. Za taj projekt "Oaza" je dobila 30.000 kuna.

 

Cilj "Oazinog" projekta je da se kroz organizirano provođenje slobodnog vremena djeluje na prevenciju ovisnosti, a osnovne projektne aktivnosti su: edukacija protiv ovisnosti, anketiranje o volontiranju u belomanastirskim srednjim školama, edukacije volontera, parti za mlade, okrugli stol na temu volontiranja, okrugli stol "Kako prepoznati ovisnost mladih"…

Projekt "Naučimo volontirati" "Oaza" već provodi od 1. VI. 2010. godine pa je tako obilježen Međunarodni dan borbe protiv zlouporabe droge i nezakonitog prometa drogama, o čemu smo pisali ovdje. Toga su dana "Oazini" mali korisnici s dječjih radionica i "Oazini" volonteri na kreativan način, crtanjem na betonu i papiru, odaslali mnogobrojne poruke protiv zloupotrebe droga.

Povodom dobivenog projekta "Oazini" su se zaposlenici u srijedu, 28. VII. 2010. godine na kratkom sastanku dogovorili o raspodjeli poslova, vremenskom okviru provođenja aktivnosti i o korisnicima kojima će te aktivnosti biti namijenjene.

Pročitano 892 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok