MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 08. 04. 2022.

"Modeli zagovaranja za pozitivne promjene u lokalnim zajednicama"

SudioniciSudioniciU petak, 8.4.2022. godine, od 10 do 12 sati, putem platforme Zoom, održana je radionica "Modeli zagovaranja za pozitivne promjene u lokalnim zajednicama" u organizaciji DKolektiva iz Osijeka.

Radionicu je vodila Nikoleta Poljak. Kao što je vidljivo iz naziva radionice, tema je bila vezana uz javno zagovaranje i kako možemo utjecati na pozitivne promjene u lokalnim zajednicama. Tema je svakako poučna i dobro je ponekad kritički sagledati u kolikoj mjeri se tko bavi važnim pitanjima i kako utječemo na samu zajednicu u kojoj radimo. Svakako su pohvalne i razmjene iskustava na takvim radionicama, što je ovaj put bilo olakšano jer je bilo samo 12 sudionika pa su svi mogli iznijeti svoje mišljenje i iskustva.

Ispred "Oaze" radionicu je pratila Sandra Kušenić.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok