MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 22. 07. 2010.

Godišnjak belomanastirskih maturanata

Godišnjak maturanata
Godišnjak maturanata 2009/2010.

I ove školske godine (2009/2010), kao i prošle, belomanastirski maturanti, ali samo oni iz jednog razrednog odjela, dobili su svoj "Godišnjak maturanata 4. a razreda generacije 2006. / 2010.", koji su sami financirali i odštampali u tridesetak primjeraka. Knjiga je dimenzija 16 x 23,5 cm i ima 64 stranice finog papira, odštampane u boji, s koricama od debelog papira.

 Na prvih šest stranica fotografijama su prikazani učenici 1. a odnosno 4. a razreda, njihovi profesori i ostali djelatnici škole, na 7. stranici objavljen je tekst razrednice Ljiljane Jeftimir,  profesorice informatike i matematike, a stranice 8. do 49. posvećene su učenicima (većini dvije, a nekima jedna). Učenici su na jednoj stranici predstavljeni portret-fotografijom, fotografijom iz ranog djetinjstva, kratkom biografijom i svojim "provalama" na časovima te serijom fotografija na drugoj stranici. Na posljednjim stranicama knjige objavljene su "Provale profesora" te brojne fotografije iz škole i s maturalnog putovanja. Zanimljivo je još napomenuti da je na okomitoj margini svake stranice odštampana – bodljikava žica.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok