MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 11. 02. 2022.

Sastanak "Oazinog" programskog tima

'Oazine' zaposlenice i članice programskog tima'Oazine' zaposlenice i članice programskog timaU petak, 11.2.2022. godine, s početkom u 10 sati, putem platforme Google Meet, održan je drugi ovogodišnji sastanak "Oazinog" programskog tima.

Sastanak programskog tima, koga čine zaposlenice Sandra, Dragana, Ana i Vesna, sazvan je prvenstveno zbog ponude predsjednika udruge "Djeca za bolji svijet" Lea Petrova, za suradnju na projektu povodom Svjetskog dana činjenja dobrih djela, 3.4.2022. godine.

Poduže se raspravljalo o ponudi, odnosno o sudjelovanju u projektu vrlo sličnom manifestaciji "Hrvatska volontira" te se došlo do zaključka da bi "Oaza" trebala, a i htjela sudjelovati, naravno, prema svojim, kao i trenutnim epidemiološkim, mogućnostima, uz još neka dodatna, detaljnija upoznavanja sa samom organizacijom i projektom.

Razgovor s gospodinom Petrovom trebala bi obaviti Ana, a cijeli tim treba razmisliti i dati konkretne prijedloge i ideje za samu akciju, čiji je cilj potaknuti svijest građana o važnosti činjena dobrih djela, poput uređenja šetnica, igrališta, parkova i dr.

Nakon rasprave o navedenoj temi, članice OPK-a, nakratko su se osvrnule i na tekuću problematiku i provođenje redovnih aktivnosti po programima "Volontiraj i ti" i "Dostojanstveno starenje", financiranih sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Sastanak je bio konstruktivan i završen je u predviđenom vremenu, odnosno oko 12 sati.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok