MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 17. 09. 2021.

Održana "Zelena čistka"

'Oazini' zaposlenici i volonteri'Oazini' zaposlenici i volonteri(Fotoalbum se može vidjeti ovdje i ovdje-BaranjaMedija)

U petak, 17. IX. 2021. godine, "Oazini" zaposlenici i volonteri, na inicijativu Grada Belog Manastira, priključili su se nacionalnoj kampanji za zaštitu okoliša "Zelena čistka" i, zajedno sa zaposlenicima i volonterima Projekta građanske demokratske inicijative (P.G.D.I), prionuli su čišćenju okoliša Šećeranskog jezera.

Akcija s vrijednim i dobro raspoloženim zaposlenicima i volonterima uspješno se provela i pored kišice koja je svaki čas padala. Iza akcije ostao je čist okoliš, a za odvoz pokupljenog smeća pobrinula se Baranjska čistoća, kao partner u ovoj akciji. Akciji, za koju je Grad Beli Manastir osigurao vreće za smeće, rukavice i maske, pridružile su se i belomanastirske srednje škole ukazujući tako mladima na važnost očuvanja našeg okoliša. Srednjoškolci su očistili prostor oko svojih škola.

Pohvala svim učesnicima ove akcije, Gradu Belom Manastiru, njegovom predstavniku Goranu Hesu, a posebno našim zaposlenicima i volonterima Ani, Bariši, Jovanu, Katarini, Ljubi i Stevanu, koji su se odazvali i dali svoj doprinos ovogodišnjoj akciji.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok