MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 05. 07. 2021.

Poziv na drugu "Pjetlijadu"

'Lymmar' preko puta 'Šparte''Lymmar' preko puta 'Šparte'U subotu, 10. VII. 2021. godine, u "Caffe baru "Lymmar" u Belom Manastiru (Kralja Petra Krešimira IV. 9a), održava se druga "Pjetlijada". Na događanje, koje će trajati pet sati, pozvani su "svi na Facebooku ili izvan njega".

Učesnici u takmičenju plaćaju kotizaciju od 150 kn, koja uključuje očišćenog pijetla od oko 5 kg, litru – litru "Belje" – "Jamnica", te pripremljena drva i stol za ekipu.

Vrhunska stručna komisija, sastavljena od najeminentnijih stručnjaka paprikaške struke, nagradit će najboljeg majstora pijetlovog paprikaša pravim pravcatim pijetlom, s krijestom od 90 lymm-bodova!

Drugoplasiranom i trećeplasiranom slijede karton vina "Belje", odnosno set vinskih čaša "Belja" kao sponzora "Pjetlijade".

Ostalim posjetiocima organizator poručuje: I da ... ne nosite cugu sa sobom, nema smisla, litra – litra "Belje" – "Jamnica" je 50 kuna.

Završetak kuhanja planiran je za 19.00 sati, a proglašenje pobjednika u 19:30, nakon čega i muzičko iznenađenje u dvorištu "Lymmara", koncert legendarne rok-grupe "Atomsko sklonište".

(Izvor: Facebook)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok