MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 10. 06. 2021.

"Oazin" dan otvorenih vrata

'Oazina' ekipa s Dana otvorenih vrata udruga'Oazina' ekipa s Dana otvorenih vrata udruga

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak, 10. VI. 2021. godine, "Oazin" volonterski centar svojim aktivnostima uključio se u, sada već tradicionalnu, manifestaciju Dani otvorenih vrata udruga u organizaciji Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Posjetitelji su u vremenu od 14 do 18 sati u prostorijama "Oaze", u Društvenom centru, mogli dobiti detaljne informacije o radu udruge i njenim trenutnim aktivnostima, koje su otežane i usklađene s epidemiološkim mjerama i preporukama za suzbijanje širenja zaraze koronavirusom.

Zainteresirani su mogli pogledati izložbu radova s kreativnih radionica, kao i okušati se u nekoj od ponuđenih društvenih igara, od kojih je posjetiteljima najzanimljivija bila "Rummikub".

Sama manifestacija započela je u prostorijama "Oaze", gdje su se posjetitelji i "Oazini" zaposlenici lijepo družili, a nastavljena je uz šetnju i dijeljenje letaka ulicama grada Belog Manastira. Leci s informacijama o "Oazinim" aktivnostima u 2021. godini ubrzo su završili kod prolaznika, a "djelitelji" na kavi i sladoledu "Kod Ise".

I tako su u dobrom društvu i raspoloženju protekli još jedni Dani otvorenih vrata udruga.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok