MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 15. 12. 2020.

Redovna godišnja sjednica "Oazine" skupštine

Dostavljanje poziva za sjednicu - ŠumarinaDostavljanje poziva za sjednicu - ŠumarinaU utorak, 15. XII. 2020. godine, održana je redovna godišnja sjednica Skupštine Mirovne grupe Oaza. Zbog nastale situacije s pandemijom i zbog preporuke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, sjednica je ovaj put organizirana dopisnim putem prema odluci Upravnog odbora od 7. XII. 2020. godine.

Sjednicu je sazvala Jasna Petrović, predsjednica Skupštine / udruge Mirovne grupe Oaza Beli Manastir, a pripremila ju je Vesna Nedić, direktorica "Oaze".

Sjednica Skupštine imala je sljedeći dnevni red:

  1. Suglasnost članova Skupštine da se redovna godišnja sjednica Skupštine održi dopisnim putem
  2. Usvajanje dnevnog reda
  3. Usvajanje Godišnjeg izvještaja Mirovne grupe Oaza Beli Manastir za 2019. godinu i donošenje Odluke o raspodjeli rezultata poslovanja u 2019. godini
  4. Usvajanje Izmjena i dopuna Financijskog plana za 2020. godinu
  5. Usvajanje Programa rada i Financijskog plana za 2021. godinu
  6. Obavijest o provedenoj samoprocjeni funkcioniranja sustava financijskog upravljanja i kontrole "Oaze" kao neprofitne organizacije za 2020. godinu (Skupština prima na znanje da je direktorica donijela navedeni dokument bez da ga usvaja)

Verifikacijska komisija je prebrojavanjem pristiglih odgovora utvrdila da se na Skupštinu odazvalo 20 od 23 člana, što je dovoljan broj za kvorum te se održana sjednica Skupštine smatrala pravovaljanom. Sve odluke jednoglasno su prihvaćene.Dostavljanje poziva za sjednicu - Beli ManastirDostavljanje poziva za sjednicu - Beli ManastirDostavljanje poziva za sjednicu - Beli ManastirDostavljanje poziva za sjednicu - Beli Manastir

Pročitano 186 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok