MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 07. 12. 2020.

26. sjednica "Oazinog" Upravnog odbora

Osobna dostava poziva s materijalimaOsobna dostava poziva s materijalimaU ponedjeljak, 7. XII. 2020. godine, održana je 26. sjednica Upravnog odbora (UO) Mirovne grupe Oaza. Zbog nastale situacije s pandemijom i zbog preporuke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske sjednica je ovaj put organizirana online i telefonskim putem.

Uz predsjednicu "Oaze" Jasnu Petrović, koja je po funkciji članica i predsjedavajuća UO, na  sjednici su učestvovale sve članice UO: Ana Jeličić, Jadranka Kuduz, Sofija Petrović i Stela Stanojević. Direktorica "Oaze" Vesna Nedić pripremila je svu potrebnu dokumentaciji i poslala je elektronskom poštom trima članicama, a na adrese dviju članica dokumentaciju je osobno dostavila.

Sjednica UO imala je sljedeći dnevni red:

  1. Usvajanje zapisnika sa sjednice održane 9. VII. 2020. godine
  2. Odluka o sazivanju sjednice Skupštine dopisnim putem – odluka Upravnog odbora
  3. Upoznavanje s trenutnim i planiranim aktivnostima – obrazloženje direktorice
  4. Utvrđivanje stanja članstva Skupštine "Oaze" – obrazloženje direktorice
  5. Razno
Pročitano 206 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok