MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 01. 12. 2020.

"Oazin" rad od kuće (V)

Sandra KušenićSandra KušenićSlijedeći preporuke za sprečavanje širenja epidemije koronavirusa, rad "Oazinih" zaposlenica i aktivist(ic)a tokom mjeseca studenog 2020. godine odvijao se od kuće pa su i aktivnosti aktualnih "Oazinih" projekata prilagođene novonastaloj situaciji.

Sandra Kušenić, voditeljica "Oazinih" zabavnih radionica za djecu, taj je mjesec pripremala radionice koje će se održavati online u 12. mjesecu te je bila u kontaktu preko Vibera sa svojim malim korisnicima i njihovim roditeljima. Usto Sandra od kuće priprema "Oazin" preskliping, tj. arhivira članke s "Oazine" web-stranice. Dana 12. XI. 2020. godine učestvovala je na webinaru na temu obiteljskog volontiranja (o čemu smo pisali OVDJE).

Vesna Nedić, "Oazina" projekt-koordinatorica, taj je mjesec radila na projektu "Nova znanja – nove prilike", na kojem je "Oaza" partner Udruzi žena Vukovar, te pratila natječaje, pisala izvještaje, kontaktirala partnere na projektu i "Oazine" aktiviste.

Vesna NedićVesna NedićOsim toga sudjelovala je na završnoj online-konferenciji Udruge žena Vukovar (o čemu smo pisali OVDJE), na online-seminaru "Financijsko planiranje u neprofitnim organizacijama" (o čemu smo pisali OVDJE) i na online-radionici o ciljevima održivog razvoja (o čemu smo pisali OVDJE).

"Oazina" aktivistica Ana Jeličić od kuće je, u suradnji s Veselinkom Kastratović, pripremila zajedničku akciju Udruge žena oboljelih i liječenih od karcinoma jajnika "JA KA" Osijek i Mirovne grupe Oaza Beli Manastir pod nazivom "Ženska snaga koraka", koja je održana 13. XI. 2020. povodom Svjetskog dana šećerne bolesti (o čemu smo pisali OVDJE).

Od kuće se pripremaju i članci za "Oazinu" web-stranicu te objave na "Oazinom" Facebooku, kao i informacije o "Oazinim" aktivnostima za druge medije, u što je uključen "Oazin" volonter Jovan Nedić.Ana Jeličić i Veselinka KastratovićAna Jeličić i Veselinka Kastratović

Pročitano 178 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok