MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 13. 11. 2020.

Akcija "Ženska snaga koraka"

Polazak ispred Društvenog centraPolazak ispred Društvenog centra

(Fotoalbum "Oaze" i Ane Jeličić može se vidjeti ovdje i ovdje)

U petak, 13. XI. 2020. godine, provedena je zajednička akcija Udruge žena oboljelih i liječenih od karcinoma jajnika "JA KA" Osijek i Mirovne grupe Oaza Beli Manastir pod nazivom "Ženska snaga koraka" povodom Svjetskog dana šećerne bolesti. Akcijom hodanja, odnosno šetnjom ulicama našeg lišćem zasutog Belog Manastira, htjelo se ukazati na važnost kretanja u prevenciji srčanog i moždanog udara, reumatskih oboljenja i sprečavanju razvoja šećerne bolesti.

Druženje članica dviju organizacija na svježem zraku, uz ćaskanje i naravno propisane mjere opreza zbog COVID-19, rezultiralo je zadovoljstvom da se nešto učinilo za sebe, za svoje zdravlje jer, kako se kaže, svaki korak više put je ka zdravlju.

Kao i kod svakog međusobnog posjeta, tako su i ovoga puta članice razmijenile simbolične poklone. Veselinka Kastratović, predsjednica Udruge "JA KA", "Oazi" je poklonila desetak sada aktualnih vizira izrađenih u vlastitoj režiji, a Ana Jeličić, voditeljica "Oazinih" kreativnih radionica, pripremila je vjenčiće od pruća, koji su se tokom šetnje ukrašavali lišćem i jesenjim plodovima.

Na kraju jednosatne šetnje, uz priču, igru lišćem i punih pluća, "hodačice" Mara, Mirjana, Sabina, Vida, Veselinka i Ana završile su vjenčiće, koji će ih podsjećati na ugodno i korisno provedeno popodne. A da bi ugođaj bio potpun, šetnju su završile uz topli čaj i kavu u Slastičarnici Galerija No 1, poznatijoj pod nazivom "Kod Ise". Druženje je bilo lijepo, nastavit će se!

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok