MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 08. 12. 2020.

Blagajničko poslovanje u neprofitnim organizacijama

Predavačica Dubravka ObadPredavačica Dubravka Obad(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 8. XII. 2020. godine, s početkom u 12 sati, održan je online-seminar "Blagajničko poslovanje u neprofitnim organizacijama", koji je organizirala zagrebačka tvrtka Konto Obad d.o.o. Na seminaru je, uz još desetak učesnika, bila i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić, koja je u "Oazi" odgovorna za čitavo financijsko poslovanje, a predavačica je, kao i na prethodnim seminarima, bila diplomirana ekonomistica Dubravka Obad.

Tema seminara bila je poslovanje neprofitnih organizacija preko blagajne. Bilo je riječi o knjizi blagajne, blagajničkim ispravama, knjigovodstvenim ispravama i evidencijama, o fiskalizaciji i tko podliježe fiskalizaciji, o putnim troškovima, obračunu dnevnica…

U toku, a najviše na pri kraju seminara, bilo je vremena i za postavljanje pitanja. Na koncu su svi učesnici seminara dobili materijale koji će im olakšati pripremu financijskog plana.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok