MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 11. 12. 2020.

Financijsko poslovanje u neprofitnim organizacijama

Predavačica Dubravka Obad (na ekranu)Predavačica Dubravka Obad (na ekranu)U petak, 11. XII. 2020. godine, s početkom u 12 sati, održan je online-seminar "Financijsko poslovanje u neprofitnim organizacijama", koji je i ovaj put organizirala zagrebačka tvrtka Konto Obad d.o.o. Na seminaru je, uz još dvadesetak učesnika, bila i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić, koja je u "Oazi" odgovorna za čitavo financijsko poslovanje. Predavačica je, kao i prethodnih godina, bila diplomirana ekonomistica Dubravka Obad.

Teme seminara bile su vezane za financijsko poslovanje neprofitnih organizacija (NPO): knjiženje, financijski izvještaj za 2020. godinu, primici, izdaci, namjenska sredstva…

Na kraju seminare bilo je dosta prostora za postavljanje pitanja, a njih je ovaj puta bilo manje nego inače. Predstavnici više udruga postavili su isto pitanje: kako organizirati godišnje skupštine u situaciji kad je zbog epidemije koronavirusa zabranjeno okupljanje većeg broja ljudi, a ta tema baš ne spada u – financijsko poslovanje.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok