MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 16. 11. 2020.

Završna online-konferencija Udruge žena Vukovar

Mirjana Mizdrak MišanovićMirjana Mizdrak Mišanović(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U ponedjeljak, 16. XI. 2020. godine, s početkom u 12 sati, održana je završna online-konferencija EU-projekta "Eko start" u organizaciji Udruge žena Vukovar, koja je i nositelj tog projekta. Projekt je odobren iz poziva "Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III", financiran je sredstvima Europske Unije iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Ukupna vrijednost projekta je 915.593,59 kuna i financiran je u stopostotnom iznosu iz Europskog socijalnog fonda.

Vesna NedićVesna NedićKonferenciju je vodila Mirjana Mizdrak Mišanović, koja je i voditeljica tog projekta. Na konferenciji su, uz predstavnike partnera na projektu, sudjelovali i predstavnici drugih udruga, a među njima i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić.

Partneri na projektu bili su Učilište Studium – ustanova za obrazovanje odraslih, Poduzetničko-razvojni centar (PORC) Općine Erdut – lokalna razvojna agencija d.o.o., Grad Vukovar i Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područni ured Vukovar.

Cilj projekta bio je doprinijeti povećanju zapošljivosti i samozapošljivosti ranjivih skupina kroz provedbu inovativnih programa u poljoprivredi na području Vukovarsko-srijemske županije (VSŽ). Provedbom programa osposobljavanja i drugih posebno krojenih edukacija doprinijeti razvoju ljudskih potencijala i poticanju zapošljavanja i samozapošljavanja na području VSŽ.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok