MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 28. 08. 2020.

"Glas Slavonije" o "Novim znanjima – novim prilikama" (2)

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

U "Glasu Slavonije" od 28. VIII. 2020. godine (broj 31.464, str. 15) objavljen je članak vukovarske dopisnice Dragane Korpoš pod naslovom "Edukacija za pisanje EU projekata > Slijedi im obrana završnih radova". U članku je riječ o besplatnom osposobljavanju za voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU.

U članku se spominju Udruga žena Vukovar kao nositelj projekta te još tri partnera na projektu: Mirovna grupa Oaza Beli Manastir, Centar za podršku i razvoj civilnog društva Delfin iz Pakraca te virovitička udruga "S.O.S – savjetovanje, osnaživanje, suradnja".

Kao ilustracija uz članak objavljena je fotografija (na kojoj je i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić) s početne konferencije spomenutog projekta, održane 29. I. 2020. godine u Kongresnoj dvorani Bauer Hotela Lav u Vukovaru (vidjeti OVDJE).

Isti članak objavljen je i na web-portalu "Glasa Slavonije" s datumom 28. VIII. 2020. (vidjeti OVDJE).

* * *

Projekt "Nova znanja – nove prilike" provodi Udruga žena Vukovar u četiri županije, u partnerstvu s Mirovnom grupom Oaza Beli Manastir, Centrom za podršku i razvoj civilnog društva Delfin iz Pakraca i udrugom "S.O.S – savjetovanje, osnaživanje, suradnja" iz Virovitice.

Projekt "Nova znanja – nove prilike" odobren je iz poziva "Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina" UP.02.1.1.06., a financira se sredstvima Europske Unije u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.–2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda u stopostotnom iznosu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok