MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 18. 07. 2020.

Darđanski "Doručak na travi"

Zdravi doručak od domaćih ekoproizvodaZdravi doručak od domaćih ekoproizvoda(Fotoalbum BaranjaMedije može se vidjeti ovdje)

Kako je bilo i najavljeno, u subotu, 18. VII. 2020. godine, s početkom u 9 sati, u parku pored darđanskog jezera Đola, održan je – "Doručak na travi". To je jedna od aktivnosti projekta "Da.R.Da – Dajmo Radost Dardi", koji financira Europska Unija kroz Europski socijalni fond.

Aktivnost se sastojala od četiri radionice i nekoliko popratnih rekreativnih zanimljivosti, posebno atraktivnih mlađim posjetiocima. "Doručak na travi" organizirali su Općinsko društvo Crvenog križa Darda i Udruga za ruralni turizam Đola.

Tema prve radionice bilo je mjerenje krvnog tlaka i šećera uz stručno savjetovanje, koje je – uz pomoć Kluba mladih Crvenog križa Darda – organiziralo Kirurško društvo medicinskih sestara (koje je dio Hrvatske udruge medicinskih sestara – HUMS-a). Potom je darđanska Udruga za sport i rekreaciju (USR) "RBAK Centar" odradila jutarnju tjelovježbu sa svima zainteresiranima, a onda je uslijedila edukativna radionica o zdravoj prehrani.

Istovremeno su vrijedne članice Udruge žena Općine Darda za sve posjetioce pripremile zdravi doručak od ekoproizvoda domaćih OPG-ova.

(Izvor, opširnije i foto: FB BaranjaMedije;
snimio: Rajko Cicak)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok