MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 07. 06. 2020.

Održana prva osječka Rekreativna biciklijada

Trg Ante Starčevića prepun biciklistaTrg Ante Starčevića prepun biciklistaU organizaciji Osječko-baranjske županije, Športske zajednice OBŽ i Saveza sportske rekreacije "Sport za sve" OBŽ u nedjelju, 7. VI. 2020. godine, s počekom u 10 sati, održana je prva Rekreativna biciklijada.

Biciklisti svih dobi krenuli su s osječkog Trga Ante Starčevića, na sve strane Slavonije i Baranje te uživali u vožnji, prirodi i dobrom društvu. Sve sudionike pozdravili su zamjenik župana Osječko-baranjske županije Goran Ivanović i državni tajnik Središnjeg državnog ureda za sport Tomislav Družak.

Biciklijada je organizirana u sklopu obilježavanja Dana Osječko-baranjske županije, a ujedno je simbolično obilježila početak, odnosno nastavak sportsko-rekreativnih aktivnosti i događaja koji su protekla tri mjeseca bili "na čekanju" zbog pandemije koronavirusa.

Biciklisti svih uzrasta, dodatno motivirani lijepim vremenom, mogli su birati između četiri ponuđene rute:

  1. Osijek – Kopački rit (nasip) – Osijek
  2. Osijek – Belišće (nasip) – Osijek
  3. Osijek – Vukovar – Borovo naselje – Dalj – Aljmaš – Bijelo Brdo – Sarvaš – Osijek
  4. Osijek – Vinkovačka ulica – Brijest – Antunovac – Čepin – Livana – Osijek

Stoga je taj događaj, uz sportsko-rekreativne motive, bio i nova promocija prirodnih ljepota i turističkih sadržaja.

(Izvor i opširnije: obz.hr)

Pročitano 80 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok