MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 26. 04. 2010.

Predstavljanje rada Savjeta mladih

Savjet mladih Grada B. Manastira
U ponedjeljak, 26. IV. 2010. godine, s početkom u 13 sati u Drugoj srednjoj školi Beli Manastir održan je skup u organizaciji Savjeta mladih Grada Belog Manastira (predsjednica Vedrana Frank) na kome su prvo predstavljeni rad Savjeta mladih u 2009. godini te planovi za 2010. godinu, potom su prezentirani rezultati ankete "Što mladi žele", koja je provedena među učenicima belomanastirskih srednjih škola, a onda su predstavnici udruga (BRICC-a, P.G.D.I.-ja, "Oaze" i Udruge mladih UPS) predstavili rad svojih udruga. U ime Mirovne grupe Oaza na tom skupu bio je Srđan Canjko.

U anketi su učenici mogli dati svoje prijedloge o tome na čemu bi se, po njihovom mišljenu, trebalo poraditi u njihovoj lokalnoj zajednici. Evo nekoliko zanimljivih prijedloga: izgradnja nogometnog i košarkaškog igrališa u Petlovcu, otvaranje pekare u Popovcu i slično. Mladi većinom žele više sportskih sadržaja u svojem gradu / selu.

Pročitano 911 puta
Prethodni i sljedeći članak: « Akcija "Ruža" (II) Sedmi SALORI u Osijeku »
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok