MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 17. 03. 2020.

"Oaza" u "Glasu Slavonije"

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

U "Glasu Slavonije" od utorka, 17. III. 2020. godine, na 17. stranici, objavljen je veliki članak belomanastirskog dopisnika Ivice Getta pod naslovom "Socijalne su samoposluge zatvorene, nema uskrsnica" i podnaslovom "Pekare u Belom Manastiru radile prekovremeno, manjak nekih životnih namirnica". U članku je opisana atmosfera koja vlada u Belom Manastiru u sjeni prijeteće epidemije izazvane koronavirusom.

Posljednji odlomak odnosi se na jednu od aktivnosti Mirovne grupe Oaza: "Do daljnjega će svakodnevno tople obroke dobivati 30 potrebitih kroz projekt koji provodi Oaza. Do kada će im dostavljati tople obroke, kaže projekt-koordinatorica Vesna Nedić, ovisi o restoranu u kojem se spomenuta hrana priprema."

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok