MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 20. 12. 2019.

Proslavljena 20-godišnjica rada P.G.D.I.-ja

Mirela Alagić, predsjednica P.G.D.I.-jaMirela Alagić, predsjednica P.G.D.I.-ja(Fotoalbum BaranjaMedije može se vidjeti ovdje)

Belomanastirska udruga "Projekt građanske demokratske inicijative" (P.G.D.I.), koja kao i "Oaza" ima sjedište u Društvenom centru, svečano je u petak, 20. XII. 2019. godine, s početkom u 18 sati, u Etnološkom centru baranjske baštine i u prisustvu većeg broja uzvanika, proslavila 20 godina svoga rada i postojanja, odnosno svojih prvih 20 godina rada, kako s ponosom kažu pgdijevci.

Dijana Lazić-Antunović, prva predsjednicaDijana Lazić-Antunović, prva predsjednicaUzvanicima su se obratile prva predsjednica Dijana Lazić-Antunović iz Vukovara i aktualna predsjednica Mirela Alagić, koje su prigodnim riječima ukratko opisale rad i razvoj udruge tokom tih 20 godina. Put razvoja nije bio lagan, ali s vizijom i dobrom voljom bio je ostvariv, što se i vidjelo na retrospektivnoj izložbi. Naravno, veliku ulogu u tome imali su zaposlenici, suradnici i volonteri, koji su te večeri za svoj trud i rad nagrađeni diplomama i zahvalnicama.

Svečanost, kojoj su prisustvovale i članice "Oaze" Sandra, Ana i Jelena, a koju je vodio Goran Radulović, završena je prigodnim domjenkom, uz bogatu trpezu i velik izbor raznovrsnih delicija. No, tu nije bio kraj, već kako i dolikuje 20. godišnjici, fešta je nastavljena do duboko u noć. "Oaza" čestita udruzi P.G.D.I. godišnjicu i želi joj dalji uspješan rad.

(Foto: Rajko Cicak)

Pročitano 301 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok