MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 08. 11. 2019.

Izrada ploča za podsjetnike na "Oazinoj" radionici

14 učesnika na 21 'Oazinoj' zabavnoj radionici14 učesnika na 21 'Oazinoj' zabavnoj radionici(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 8. XI. 2019. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održana je dvadeset prva "Oazina" zabavna radionica za djecu. Na radionici su izrađivane ploče za podsjetnike. Završena je samo prva faza izrade jer je to zadatak za koji treba više vremena kako bi sve bilo uredno i lijepo.

Djeca su dobila pripremljene ploče od laminata, koje su ukrašavali salvetnom tehnikom. Kako je to pomalo zahtjevan postupak, bilo je nestrpljivih koji su odustali od salveta i svoje ploče samo obojali. Ploče se sada suše, a na sljedećoj radionici nastavlja se izrada pa će se bojati štipaljke i lijepiti na te ukrašene ploče.

Na "Oazinim" radionicama inicirana su neka nova pravila. Uvedeno je da na svakoj radionici bude jedan redar, koji se bira izvlačenjem papiriće i tko izvuče papirić s natpisom redar, taj je zadužen za red na radionici, taj pomaže kod donošenja grickalica i soka za pauzu i pazi na one koji idu prati ruke da opet boje ne bi bilo po zidovima. Djeca su to rado prihvatila. Na ovoj radionici redar je bila Sara, koja je odlično obavila svoj zadatak. U pauzama su djeca igrala školice, koje su izrađene na prošloj radionici.

Ovaj je put na radionici bilo – četrnaestero djece. Uz našu stalnu Franku koja ima šest godina, ovaj put su se priključila dva nova dječaka od samo pet godina: Filip i Vigo. To su manja djeca koja izvrsno rade i jako se trude što ljepše uraditi zadano. Osim njih na radionici je bila naša stalna postava: Antonio, Dario, Fran, Iris, Aurora, Lea, Leon, Lora, Matko, Ognjen, Sara i Sergej.

Zabavne radionice za djecu održavaju se u sklopu projekta "Nasilje baš nije fer", financiranog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Radionicu je vodila Sandra Kušenić.

Pročitano 47 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok