MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 10. 10. 2019.

Poziv na treću "Baranjsku už'nu" u Jagodnjaku

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

Udruga žena "Sretne i spretne" iz Jagodnjaka treći put zaredom organizira prezentaciju starih jela pod imenom "Baranjska už'na". Prezentacija će se održati u nedjelju, 13. X. 2019. godine, u Etnokući "Sanja" u jagodnjačkoj Ulici Branka Radičevića broj 66 (blizu groblja) s početkom u 13 sati.

Uz plaćanje ulaznice od 40 kuna posjetioci će moći uživati u konzumiranju neograničene količine svih izloženih jela i kolača, pripremljenih po receptima naših baka. Ovo je idealna prilika da u opuštenoj atmosferi i lijepom ambijentu provedete nedjeljno poslijepodne.

A kako je bilo na prvoj i drugoj ''Baranjskoj už'ni'' možete pogledati u fotoalbumima na FB-stranici BaranjaMedije klikom na donje linkove.

* 1. "Baranjska už'na" (2017. godine / 118 fotografija) – OVDJE

* 2. "Baranjska už'na" (2018. godine / 217 fotografija) – OVDJE

(Snimio: Rajko Cicak)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok