MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 09. 10. 2019.

Jelenine likovno-kreativne radionice za žene (IX/2019)

Jadranka Kuduz, Mirjana Ćosić, Ljubica Buha - Savica VujatovićJadranka Kuduz, Mirjana Ćosić, Ljubica Buha - Savica Vujatović(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U devetom mjesecu 2019. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održane su dvije likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom od 18 do 20 sati, a pod vodstvom Jelene Opačić-Matijević. Održane su 2. i 30. IX. Na prvoj je bilo 5 korisnica, a na drugoj četiri korisnice.

Ovaj mjesec kreativke su završavale magnete i izrađivale naušnice i medaljone od perlica. Perlice su nizale na žicu i oblikovale u krug ili u duguljasti oblik i vezale za naušnice. Isto tako su nizale perlice i lijepile ih na medaljone. Nizanje je bilo malo teže jer su perlice izuzetno sitne, ali "Oazine" kreativke vole izazove. Nakon tog mukotrpnog posla nakit je bio gotov, a kreativke su bile spremne – za zabavu.

Pročitano 221 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok