MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 27. 09. 2019.

Druga edukacija učiteljica u Osnovnoj školi Darda

Osnovna škola DardaOsnovna škola DardaU petak, 27. IX. 2019. godine, s početkom u 12:30 sati, u Osnovnoj školi Darda održana je druga edukacija učiteljica koje sa svojim učenicima rade radionice nenasilne komunikacije. Prva edukacija održana je 15. III. ove godine (vidjeti OVDJE). Edukaciju i prezentaciju treće i četvrte radionice vodila je "Oazina" vanjska stručna suradnica Sofija Petrović, učiteljica mentorica.

Edukaciju je prošlo devet učiteljica Osnovne škole Darda i Područne škola Mece, koje rade u odjelima od prvog do četvrtog razreda, te dvije učiteljice u posebnim odjelima u Dardi, koje rade također s učenicima od prvog do četvrtog razreda. To su učiteljice: Sandra Forjan, Biljana Kodžoman, Mirela Kotromanović, Gordana Kunst, Tihana Jozin, Belinda Kovačević, Ljubica Maceković, Nataša Mumlek, Elizabeta Nikolić, Radmila Stanić i Milana Sudarić Jager.

Učiteljice Julijana Fremec i Jela Merdić bile su opravdano odsutne, a učiteljice Mirela Turk i Gordana Vesić već su odradile sve četiri radionice u prošloj školskoj godini budući da su vodile četvrte razrede, koji su ove godine prešli na predmetnu nastavu. Ostale učiteljice odradile su prve dvije radionice u prošloj, a treću i četvrtu radionicu odradit će u ovoj školskoj godini. U edukaciji su sudjelovale i voditeljica projekta Vesna Nedić te asistentica na projektu Sandra Kušenić.

Učiteljica mentorica Sofija Petrović (stoji desno)Učiteljica mentorica Sofija Petrović (stoji desno)Edukacija je jedna od aktivnosti projekta "Nasilje baš nije fer", financiranog sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Pročitano 199 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok