MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 27. 09. 2019.

Izrada kasica-prasica u "Oazi" (II)

Bojanje kasica-prasicaBojanje kasica-prasica(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 27. IX. 2019. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održana je šesnaesta "Oazina" zabavna radionica za djecu. Na toj radionici nastavljena je izrada kasica-prasica.

Na prošloj radionici (vidjeti OVDJE) oblikovane su svinjice. Kako je na ovu drugu radionicu došlo i djece koja nisu bila na prvoj radionici, oni su morali raditi od početka. A oni koji su imali oblikovane svinjice, bacili su se na bojanje. Prvo su koristili bijelu boju kako bi napravili podlogu za završnu boju. A kako bi se požurilo s bojanjem, jer su svi bili nestrpljivi i htjeli ukrasiti svoje kasice, voditeljica je ubrzala sušenje pomoću fena za kosu.

Drugi sloj boje već je bio različit. Najveći broj svinjica dobio je roza-boju, jedna je postala srebrna i još jedna brončana. Ovaj sloj boje nije se uspio osušiti pa ni ovaj put nije završen posao oko kasica. Ionako su neki tek oblikovali svoje svinjice pa će svakako još jedna radionica biti na istu temu.

Na radionici je sudjelovalo sedmero djece. Svi su bili jako opušteni i zadovoljni radionicom. Jedino možda roditelji nisu bili presretni kad su došli po djecu jer je ljepila i boje bilo i po majicama. Kako je sve na bazi vode, sigurno će se mrlje moći oprati. Najbolje je da sljedeći put djeca dođu u – starijoj odjeći.

Zabavne radionice za djecu održavaju se u sklopu projekta "Nasilje baš nije fer", financiranog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Radionicu je vodila Sandra Kušenić.

Pročitano 287 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok