MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 02. 07. 2019.

Rad "Oazine" burze odjeće i obuće (VI/2019)

Sandra Kušenić i korisnice 'Oazine' burzeSandra Kušenić i korisnice 'Oazine' burze"Oazina" burza odjeće i obuće djeluje u sklopu trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U toku šestog mjeseca 2019. godine roba je "Oazinoj" burzi donirana 23 puta, a izdavana 33 puta.

Tokom mjeseca bilo je puno donacija dječje robe te nešto malo garderobe za odrasle. Osim iz Belog Manastira i Baranje, stigle su i donacije iz Rijeke i Pule. Riječku donaciju poslala je 10. lipnja nekadašnja Baranjka Marica Kramarić, dok je donacija od Nike i Anne Štifanić iz Pule stigla 17. lipnja (vidjeti OVDJE).

Korisnici su, osim iz Belog Manastira, bili i iz drugih baranjskih mjesta (Karanca, Kozarca i Popovca).

Pročitano 190 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok