MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 11. 06. 2019.

Četvrta radionica u 4.a-razredu OŠ Darda

Razred 4.a učiteljice Gordane VesićRazred 4.a učiteljice Gordane Vesić(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 11. VI. 2019. godine, u sklopu projekta "Nasilje baš nije fer", financiranog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, u OŠ Darda održana je četvrta radionica u 4.a-razredu. Radionicu je održala učiteljica Gordana Vesić.

To je bila posljednja radionica u OŠ Darda u ovoj školskoj godini. Za četvrte razrede gotove su sve radionice jer oni u sljedećoj školskoj godini odlaze u peti razred i više nisu sa svojim učiteljicama.

"Oaza" upućuje pohvale svim učiteljicama na suradnji i izvrsno odrađenim radionicama. Sljedeća aktivnost u OŠ Darda je edukacija za nove radionice već u osmom mjesecu. Do tada, od 21. VI. 2019, u "Oazi" će se održavati zabavne radionice za djecu svakog petka od 18 do 20 sati.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok