MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 06. 06. 2019.

Snimanje priloga za emisiju "Školska klupa"

Vesna Nedić, Stana Nemet i Sandra KušenićVesna Nedić, Stana Nemet i Sandra KušenićU četvrtak, 6. VI. 2019. godine, s početkom u 11 sati, novinarka Stana Nemet s belomanastirskog Radija Banska kosa snimila je u "Oazinom" uredu u belomanastirskom Društvenom centru razgovor s "Oazinom" projekt-koordinatoricom Vesnom Nedić i "Oazinom" zaposlenicom Sandrom Kušenić. Razgovor će biti emitiran u stalnoj emisiji "Školska klupa" u subotu, 8. VI. 2019. godine, s početkom u 11 sati, na frekvenciji od 96,9 mHz.

Tema razgovora bio je "Oazin" projekt "Nasilje baš nije fer" koji se provodi kroz radionice u nižim razredima Osnovne škole Darda i Područne škole Mece. Taj projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Projekt-koordinatorica Vesna Nedić predstavila je projekt, dok je Sandra Kušenić govorila o samim radionicama koje su dosad održane u darđanskoj školu, ali i o "Oazinim" zabavnim radionicama za djecu koje su dosad jednom mjesečno održavane petkom od 17 do 19 sati u zajedničkom prostoru Društvenog centra. Te radionice će se preko ljetnog školskog raspusta održavati svakog petka u isto vrijeme, a voditeljica Sandra će se potruditi da se na radionicama radi nešto što će djeci biti zanimljivo i što će ih zabaviti.

Zato, djeco, ako ovo pročitate ili ako čujete Sandrin poziv na Radiju Banska kosa, za vrijeme školskog raspusta petkom u 17 sati dođite u belomanastirski Društveni centar, Ulica Antala Jozsefa 3, na "Oazine" zabavne radionice za djecu.

Pročitano 170 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok