MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 01. 06. 2019.

Rad "Oazinog" šnajderaja (V/2019)

Popravljanje odjeće donirane 'Oazinoj burziPopravljanje odjeće donirane 'Oazinoj burzi"Oazin" šnajderaj djeluje kroz trogodišnji program "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U njemu "Oazina" krojačica Jelena Opačić-Matijević besplatno krpi garderobu i izrađuje upotrebne predmete od odjevnih stvari doniranih "Oazinoj" burzi koje nisu podijeljene (i koje neće biti podijeljene jer ih nitko ne želi preuzeti), i od doniranih materijala, za socijalno ugrožene i starije osobe s područja Grada Belog Manastira.

Tokom petog mjeseca 2019. godine najviše se krpila garderoba donirana "Oazinoj" burzi odjeće i obuće. Negdje je trebalo zamijeniti zibzar, negdje npr. prošiti rasparane majice i hlače. Također su šivane draperije od doniranog materijala. Obično se od doniranog materijala šije ono za što je taj materijal najbolji i što će "Oazini" korisnici najprije preuzeti.Popravljena roba u 'Oazinoj' burziPopravljena roba u 'Oazinoj' burzi

Pročitano 308 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok