MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 15. 05. 2019.

Dan otvorenih vrata Restorana Panon

PREDSTAVLJANJE UGOSTITELJSKE I TURISTIČKE PONUDE

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

Restoran Panon iz Kneževih Vinograda, koji se nalazi na nadaleko poznatim suljoškim bazenima, u subotu, 18. V. 2019. godine, otvara svoja vrata i poziva sve zainteresirane posjetitelje da od 14 do 21 sat zavire u sve kutke ugostiteljskog objekta i Sportsko-rekreacijskog centra (SRC) Kneževi Vinogradi i bolje se upoznaju s ponudom.

Dan otvorenih vrata bit će iskorišten za predstavljanje ugostiteljske i turističke ponude toga kompleksa te će biti organizirani zabavni sadržaji i degustacije za posjetitelje, a za najsretnije će biti osigurane i nagrade.

U okviru Dana otvorenih vrata bit će predstavljene različite usluge iz ponude Restorana Panon, kao što su: proslave dječjih rođendana, organiziranje obiteljskih ručkova, organizacija vjenčanja i drugih obiteljskih okupljanja, organizacija degustacija lokalnih domaćih proizvoda (vina, kulena, sira, čaja i sl.). Cijelog popodneva bit će organizirane degustacije hrane, pića, slastica, napitaka, a prema rasporedu bit će organizirano i izvlačenje prigodnih nagrada za najsretnije posjetitelje. Posjetitelji će se moći detaljnije upoznati s objektom u kojem se nalaze: Restoran Panon, Svečana sala Iris, Zimska terasa, Kušaonica domaćih proizvoda te velika ljetna terasa koja se trenutno "šminka" za ljeto.

Sportsko-rekreacijski centar Kneževi VinogradiSportsko-rekreacijski centar Kneževi VinogradiOsim ugostiteljske ponude, bit će predstavljene i turističke usluge koje se mogu dobiti na SRC-u. Iako je SRC najpoznatiji po kupalištu koje nudi dva bazena (olimpijski i dječji), a od prošle godine i 50-metarski tobogan, osnivač Općina Kneževi Vinogradi i upravitelj TD Kneževi parkovi d.o.o. stalno ulažu i rade na proširenju ponude. Posjetiteljima je manje poznato da su u ponudi SRC-a i druge usluge, kao što su: iznajmljivanje bicikala, zorbing-lopti i kanua za vožnju ribnjakom, vježbanje na work street spravama (postavljenima na dvije lokacije), tereni za košarku, nogomet, odbojku na pijesku ili tenis, trčanje ili sunčanje na sunčalištu, a sve to u prekrasnom okruženju.

Dodatne informacije mogu se dobiti putem e-maila: info@knezevi-parkovi.hr ili na telefonski broj 099-496-83-90.

PROGRAM DANA OTVORENIH VRATA RESTORANA PANON – 18. V. 2019.

Vrijeme

Sadržaj

14:00-16:00

Predstavljanje ponude za organizaciju dječjih rođendana

Zabavni sadržaji u organizaciji animatora (likova iz crtanih filmova)

Oslikavanje lica

Dječji disko

Degustacija hrane, napitaka i slastica iz ponude za dječje rođendane

Izvlačenje nagrade za najsretnijeg posjetitelja

16:00-18:00

Predstavljanje ponude za organizaciju obiteljskih ručkova i drugih obiteljskih okupljanja

Degustacija hrane, pića, napitaka i slastica iz ponude Restorana Panon

Izvlačenje nagrade za najsretnijeg posjetitelja

18:00-19:00

Predstavljanje ponude kušaonice domaćih proizvoda (vino domaćih vinara, domaći sirevi, suhomesnati proizvodi)

Degustacija domaćih proizvoda

Izvlačenje nagrade za najsretnijeg posjetitelja

19:00-21:00

Predstavljanje ponude za organizaciju vjenčanja (i drugih svečanosti) u Svečanoj sali Iris

Degustacija hrane, pića, napitaka i slastica iz svečane ponude Restorana Panon

Izvlačenje nagrade za najsretnijeg posjetitelja

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok