MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 10. 05. 2019.

Koncert Boška Beuka u Jagodnjaku

Boško Beuk i gostiBoško Beuk i gosti(Fotoalbum se može vidjeti: ovdje-BaranjaMedija)

U petak, 10. V. 2019. godine, s početkom u 20 sati, u jagodnjačkom Domu kulture održan je koncert Boška Beuka povodom 50 godina bavljenja muzikom. Boško je rođen 1955. godine u Gornjem Klakaru (Opština Brod, BiH), a odrastao je u Jagodnjaku.

Na koncertu su nastupili i gosti: Hranislava Mesarić, Aleksandar Saša Kovačević (iz nekadašnje baranjske grupe "Don Marcel", koja je bila pobjednik Zaječarske gitarijade 1990. godine) te Duo H&M, a sve izvođače pratio je akustičarski bend u sastavu: Vjekoslav Ćole Miling (jedan od najboljih džez-gitarista Hrvatske i regije), Milan Kliba (na akustičnoj gitari, član Dua H&M) te Anđelko Balaban na bubnjevima. Koncert je trajao 100 minuta, a otpjevano je 25 pjesama.

(Opširnije i foto uz dozvolu: Rajko Cicak, BaranjaMedija;
video-1, video-2)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok